„Sörlock Holmes-t” játszottak a baranyai rendőrök

Idén június 3-án a Pécsi Rendőrkapitányság rendezte meg a megyei bűnügyi technikai versenyt a Pécs melletti Malomvölgyi tavon. Nagyon viccesnek néz ki a verseny.

16 csapat versenyzett, a háromfős csapatoknak a tó mellett felállított pontokon kellett különböző feladatokkal megküzdeniük. Volt, ahol az elméleti tudásukról kellet számot adniuk, más pontokon a szakmai gyakorlati tudásukat pontozták, és nem utolsó sorban olyan ügyességi feladatokat is végre kellett hajtaniuk, mint például helyszínelő táskával való futás, légpuska-lövészet, rekesztorony építés, vagy éppen a „vakon” történő tűzoltás.

hirdetés

Ilyen vicces pillanatok voltak ezek:

img_5362_1 img_5357 img_5274 img_5237_0 img_5211 img_5188 img_5179 img_5173 img_5134

A versenyt a Sellyei Rendőrőrs „Méhecske” csoportja nyerte, a második helyen a pécsi Kertvárosi Rendőrőrs ”É-K” nevű csapata végzett, míg a harmadik helyet a Siklósi Rendőrkapitányság „Tenkes Trió” fantázianevű csapata szerezte meg.

Amíg a csapatok a feladatok megoldásán dolgoztak, társaik szabadtéri bográcsfőzésben keltek versenyre, amelyet a zsűri döntése alapján a pécsi Gyárvárosi Rendőrőrs „Keleti Oldal” elnevezésű csapata nyert meg.

(via police.hu)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter