Soros György is leváltaná a pécsi városvezetést

(Illusztráció!)(Illusztráció!)

Persze csak ha hinni lehet abban, hogy valóban ő írta alá az Együttnek azt a petícióját, amiben Páva Zsolt és a pécsi városvezetés menesztését szeretnék.

Berkecz Balázs, az Együtt pécsi frontembere pár nappal ezelőtt izzította be a csodafegyvert a pécsi fideszes városvezetés ellen: internetes petíciót indított a leváltásukra.

hirdetés

Egyelőre nem hasít nagyon az ügy, mindössze 66 ember írta alá, hogy elküldenék a jelenlegi városvezetést, pedig Berkecz tüzes bevezetőt írt az egészhez:

“Védjük meg Pécset a gazdasági és társadalmi csődöt okozó Páva Zsolttól és a közgyűlés jelenlegi tagjatitól! Nem hagyhatjuk, hogy végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell. Mondjon le mandátumáról haladéktalanul a pécsi közgyűlés minden tagja. Legyenek új helyhatósági választások Pécsett!”

Érdekesség, hogy sokan Budapestről is adták a nevüket, az pedig kevésbé meglepő, hogy a pécsi nevek között szinte már állandóan, avagy hivatásszerűen elégedetlenkedők neveit is ott találjuk, akik nélkül elképzelhetetlen bármilyen ellenzéki tüntetés Pécsen.

Soros György (vagyis George Soros) is a nevét adta a petícióhoz, amit azzal indokolt, hogy

“Balázs barátomnak sok pénzt adtam, jó befektetés, segítségével Pécset is felvásárolom kilóra”.

Soros Gyorgy

Vélhetően persze egy troll dolgozta meg kissé a petíciót, nehezen hihető, hogy Soros Györgyöt foglalkoztatná Pécs, bár ma már semmi sem biztos (és annak az ellenkezője sem).

Az Együtt pécsi frontembere nem adja fel egykönnyen, mint megtudtuk, a csütörtöki városi közgyűlésre személyesen is elmegy majd, hogy átadja a városvezetés menesztéséről szóló petíciót.

(Borítóképünk illusztráció!)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter