Szabadlábon van az uránvárosi pedofil!

A hatóságok szerint ugyanis a férfi nem veszélyes, és az ügy megítélése is kérdéses.

Csoki, fagyi, üdítő és némi aprópénz – ezzel csábította a fiatal fiúkat az pécsi férfi, akiről most kiderül, hogy szabadlábon várja a bírósági tárgyalását. Az uránvárosi játszótéren vadászó férfivel szemben a napokban emelt vádat az ügyészég szeméremsértés miatt – részletesen írtunk is erről. A szabadlábon lévő pedofil állítólag  nem veszélyes, azért lehet szabadon.

hirdetés

Játszótereken vadászott a gyerekekre a pécsi pedofil – OK!PÉCS

9 és 12 év közötti kisfiúkkal ismerkedett a 49 éves férfi, fagyit és üdítőt is vett nekik. Majd brutálisan elbánt velük.

Egy baráti társaság tagjai voltak azok, akiket egy pedofil férfi zaklatott uránvárosban. Úgy tudjuk, hogy a 9 és 12 éves fiúk kihasználták a 49 éves férfi beteges vonzódását. Bármit megvett nekik ugyanis egy kis simogatásért cserébe.

Futótűzként terjedt a hír, hogyha “kicsit beszélgetnek az öreggel”, akkor az nem lesz hálátlan. A pedofil férfi a Szilárd Leó parkban ólálkodott rendszeresen, a fiúk pedig elfogadták, hogy a park büféjében vegyen nekik fagyit, üdítőt, csokit. A férfi később már a Tesco feletti szőlőjébe is invitálta a gyerekeket, van aki  pénzt, van aki mp3 lejátszót kapott tőle, “csak” el kellett viselni, hogy simogatja és puszilgatja őket. A gyerekek csak akkor rémültek meg, és jöttek rá, mivel is állnak szemben, amikor már belenyúlkált a nadrágjukba.

– Egy feljelentés alapján indult a nyomozás, ami hosszú időt vett igénybe, mert fel kellett deríteni a sértetteket. Mivel nem igazolódott, hogy erőszak is történt, ezért a férfit csak szeméremsértéssel vádolja az ügyészség, ami legfeljebb 3 évig terjedő büntetést jelenthet – mondta lapunak Kutas Tamás a Pécsi Ügyészség szóvivője, aki szerint a nyomozás adatai egyelőre nem támasztják alá, hogy erőszakoskodott volna, ezért a férfi ellen eddig nem került sor kényszerintézkedésre.

Az biztos, hogy nem teljesen normális a férfi, mert a házkutatás során 120 ezer, mintegy 270 gigabyte mennyiségű netes pornót foglalt le a rendőrség, ezeken 18 évnél fiatalabbak láthatóak. Az ügyészség a vádlottat gyermekpornográfia bűntettével, valamint szeméremsértéssel vádolja, mely bűncselekmények közül a legsúlyosabb bűncselekmény büntetési tétele 1-5 évig terjedő szabadságvesztés.

(Borítóképünk illusztráció!)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter