Szabadulás a zsírbörtönből: 40 kilót fogyott Misi

Pécsett segítettek rajta az orvosok, 83 nap alatt fogyott le 40 kilót. Még 80 kilót akar leadni, hogy visszanyerje régi formáját.

Nyár elején írtunk Hegedűs Mihályról, akiért egy egész ország fogott össze. A 43 éves férfi akkor a Facebookon kért anyagi segítséget másfél milliós fogyi műtétjéhez. Annyian megsajnálták, hogy egy hónap alatt félmillió forintot utaltak neki. Végül épp ebédidőben vették ki a gyomrát a pécsi Da Vinci klinikán.

hirdetés

misi3

Misi súlyos cukorbetegséggel is küzd, amióta hihetetlenül meghízott. Azt állítja, hogy mozgásszegény életmódja tehet róla. A férfi 150 kilót nyom, és azért szedte fel az utolsó 65 kilót, mert napi huszonnégy órát van otthon.

Nem véletlenül, a férfi alzheimer-kóros anyósát ápolja, aki magatehetetlen. Barátai az interneten kezdtek el gyűjteni a százhalombattai férfinek arra a másfél milliós műtétre, amely megmentheti az életét, újra karcsú lehet, és akár az otthonát is segítség nélkül hagyhatja el.

40 kiló mínusz

Végül Tizedes György, a pécsi Da Vinci Klinika vezetője ajánlotta fel, hogy ingyen megoperálja Misit, és visszaadja az életét.

A műtét sikerült, és ma már – nem egészen három hónappal később – 40 kilóval könnyebb a férfi. Azt mondja, egyáltalán nem kell már inzulint beadnia magának, és a vérnyomása is rendben van.

– Nem állok meg, még 80 kilót akarok lefogyni, hogy visszakapjam a régi életem – mesélte Misi az RTL-nek.

A férfi továbbra is ápolja szeretett anyósát, de ma már sokkal több benne az energia és újra tud örülni az életnek.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter