Szalonna tolvajok miatt retteg a pécsi hajléktalan

Elrabolt szalonnája miatt retteg egy pécsi hajléktalan, akit már többször megfenyegettek a támadói, hogy vonja vissza a feljelentését. A rablók egyébként akár 8 évet is kaphatnak. 

Lászlót (45) érzékenyen érintette, amikor elvették tőle 400 forintos vacsoráját. A férfi kis darab szalonnájával üldögélt a járda szélén a Támasz Alapítvány Dugonics utcai nappali melegedője előtt, amikor rátámadtak.

hirdetés
csoves

A pia után a kaja a legfontosabb.

– Részeg voltam egy kicsit, amikor jött valaki, fellökött és a szatyromból kivette a szalonnámat, amit vacsorára akartam megenni. Láttam, ahogy elfutott vele. Nagyon szomorú voltam, mert aznap üres gyomorral feküdtem le – mondta lapunknak László, aki azóta már megbánta, hogy feljelentette a tolvajt. – Már többször megfenyegettek, hogy nagyon megbánom, ha nem vonom vissza a feljelentést – mondta a férfi.

Úgy tudjuk a rendőrség már azonosította a rablókat, akiket kifosztással gyanúsítanak. Nem számít, hogy csak egy pár száz forintos szalonnáról van szó, komoly büntetésre számíthatnak a tolvajok, akár 8 évet is kaphatnak.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter