Kukkoló-erőszakoló garázdálkodik Pécsett!

s tamadoja

Több méteres magasságba is felmászott egy férfi, csak, hogy kukkolhasson, és talán erőszakolni is akart. Egy külföldi diáklány volt a célpontja, aki viszont észrevette, amint valaki az ablakában ágaskodik. 

A fiatal, orvosis diáklány halálra rémült. Lapunknak azt nyilatkozta, hogy már korábban is hallotta, amint “valami” az Alkotmány utcai lakásának ablakában matat, de eddig nem tudta, mi az. Tegnap éjjel viszont, amikor megint hallotta a “kaparászást”, kinyitotta az ablakot és majdnem szívrohamot kapott. Egy maszkos és kapucnis férfit látott ugyanis, aki a párkányon állodágált és bámult befelé a lakásba.

hirdetés

– Kirohantam a lakásból és nekimentem, mert nem akarok a saját lakásomban rettegni. Megragadott, de sikerült ellöknöm magamtól. Mondtam neki, hogy rendőrt hívok, és pár képet tudtam csinálni róla a telefonommal is, mire elfutott – mondta lapunknak S., aki hozzátette, szerinte a férfi magyar lehet, mert ugyan angolul mondogatta neki a maszkos, hogy “no”, amikor arcon fotózta, de a lány 6 nyelven beszél és az akcentusból erre következetet.

S. szerint a férfi 185 cm magas, vékony, és valószínűleg nem százas. Ez utóbbi szinte biztos, mert kevesen másznának fel egy falon, hogy kukkoljanak. Ráadásul nem is először – ahogy mondta a lány.

Bár kihívta a rendőröket, addigra a férfi meglépett. Az esetről egy posztot is közzétett a Facebookon egy egyetemi csoportban, mert abban bízik, valaki talán felismeri a támadóját a sziluettjéről.

S poszt

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter