“Szép mondatot” olvasott, ezért most diák-polgármestert szeretne a baloldali jelölt Pécsen

Péterffy Attila olvas2

Hogy általános iskolai, középiskolai, szakmunkás vagy egyetemista, netán főiskolás polgármester lenne-e ez a szerencsés fiatal, arról nem beszélt Péterffy Attila, amikor bejelentette legújabb ötletét. 

Foglalkoztunk már eleget (súlyához mérten talán lényegesen többet is a kelleténél) a pécsi balliberálisok polgármester jelöltjével, és ígéreteivel is. Sőt, megírtuk, hogy egyre inkább Falus ferenci magasságokba ér a kampányuk, illetve az a belháború, amely egyre inkább kezd eluralkodni azon a politikai térfélen.

hirdetés

Koárbban megpróbáltuk megtippelni, milyen ötletekkel áll még elő Péterffy Attila, a kampánya íve ugyanis vszonylag könnyen látható. Részben betaláltunk, bár nem volt nehéz dolgunk, mert szinte biztos volt, hogy a fiataloknak is ígérni fog valamit, “hiszen fiatalok nélkül nincsen jövő” – írtuk meg akkor a saját szlogen javaslatunkat.

Ötlet: Diák-polgármester

Most Péterffy Attila videóban jelentette be, hogy “olvasott egy szép és igaz mondatot”, ezért szeretné, ha Pécs diák-polgármestert is választana!  Arról pedig majd ő “gondoskodik” – írta ki a képernyőre, hogy “valóban haétkonyan tudjon közbenjárni a fiatalok érdekében.”

hirdetés

Hogy általános iskolai, szakmunkás, középiskolai, egyetemista, vagy netán főiskolás polgármester lenne-e ez a szerencsés fiatal, arról nem beszélt Péterffy Attila.

Íme a bejelentés, a teljes valójában:


 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter