Szereted az izgalmas ételeket és kipróbálnál valami újat? Akkor ezt Neked találták ki!

Érdekes és rendhagyó, ráadásul ingyenes gasztrópiknik lesz Pécsen a Zsolnay Negyedben május 1-én, Pécsi Szelet néven. Végig lehet majd kóstolni Baranya legjobb ízeit a street food-tól a fine dining-ig, de a szervező igéri: nem lesz rügyhab és újjeltartós sznoboskodás.

Igen eredeti ötletnek ad helyet a Zsolnay Negyed május 1-én, rögtön és azonnal a brutális bulinak ígérkező PEN után. Pécsi Szelet néven ugyanis kísérletező gasztrópiknik lesz a Negyedben, ahol Baranya legjobb ízeit és legjobb borait lehet végig kóstolni.

hirdetés

Úgy tudjuk, a szervezőknek is érdekes kihívás ez, illetve egy teszt, hogy mennyire érdekli a pécsieket az igazán jó gasztronómia, ami nem egyenlő az újjeltartós sznoboskodással, vagy a rügyhab evésével fehér szarvasbőrkabátban.

A terv az, hogy standokon lehet végig enni és inni Baranyát, a kínálat pedig a street food-tól a fine dining-ig tart majd a megye legjobb éttermei és borászatai közreműködésével. Bele lehet majd kóstolni például a

Balkán Bisztró, Belward Pincészet, Bock Bor, Bohemia Sörkonyha, Czukor Borsó, Egédi Delelő, Fellow’s sandwich & burger, Jókai cukrászda, Kalafarm Étterem Panzió Lovarda, KARL Microbrewery, Lelovits Tamás Pincészete, Lisicza Borház, Nádasi Sajtmanufaktúra – Villány, Novák Sajt Manufaktúra, Pécsi Kávé, Planina Borház, Szabó Pince, streat, Tenkes Csárda, Tiffán Imre és Fia Pincészet, Yokka Desszertműhely, Zsolnay Étterem és Kávézó ételeibe és italaiba.

18119239_1693478224285383_7385718644209236890_n

Az eseménynek íventje is van a Facebookon, akit érdekel, az IDE kattintson.

A gasztrópiknikről holnap tartanak sajtótájékoztatót, talán több részlet is kiderül. Jelentkezünk, ha igen!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter