Szexért adta a közmunkát a polgármester – állítja több nő!

Orálisan kellett dolgoznia a falu első emberén, hogy kapjon munkát, illetve, hogy szülei lakni tudjanak valahol – állítja egy nő Drávapsikiben. A Blikk szerint nem is egy nőről van szó, egyre csak jelentkeznek az áldozatok. A falu első embere, Mali Zoltán szerint viszont szó sincs szexről, csak bele akarják keverni egy ügybe.

K. Evelin azt mondta, hogy a polgármester orális szexre kényszerítette, cserébe pedig később a nő részt vehetett a közmunkaprogramban, s azt állítja, hogy a férfi a családja lakhatásáról is gondoskodott – írja a Blikk. Az esetről az OK!PÉCS ebben a cikkben írt részletesebben.

hirdetés

A lap szerint nyomozás is folyik az ügyben, sőt, két újabb nő is jelentkezett a rendőrségen hasonló sztori miatt.

Ők ugyan nem akartak nyilatkozni, de a település volt alpolgármestere, Illés Attila beszélt mindkettejükkel. Azt tanácsolta nekik, tegyék meg ők is feljelentésüket, hiszen a polgármester üzelmei nem maradhatnak büntetlenül.

Az ügyben a Blikknek azt mondta Mali Zoltán, hogy nem lepődött meg a nyomozás hírén. Azt állítja: ezt a botrányt szándékosan kavarták ellene, hogy lejárassák.

– Van egy hangfelvételem, bizonyítékom, amelyen egy hölgy arról mesél, hogy az alpolgármester úr őt is megkereste, s pénzt ajánlott neki azért, hogy engem befeketítsen. Szerencsére nem fogadta el a pénzt, hanem hozzám fordult, s a rendőrségre is elmegy majd – magyarázta Drávapiski vezetője, Mali Zoltán.

(via Blikk, Címlapfotó: MTI: Szigetváry Zsolt)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter