Szopatás a segélyosztó díványon?

Szexbotrány Drávapiskiben!!! 

A romákat sanyargató uzsorások ellen fellépő Mali Zoltánt, Drávapiski polgármesterét gyanúsította meg egykori kollégája azzal, hogy 2010-ben egy kiskorúval fajtalankodott. Az orális aktus, amelynek szemtanúja is van, a településvezető önkormányzati irodájában történt. Illés Attila, Drávapiski korábbi alpolgármestere Mali ellen több más bűncselekmény miatt is ügyészségi feljelentést tett – írja az mno.

Hatalmi befolyásával visszaélve szexuális aktusra kényszerített egy, az elkövetés idejében 14 éves kislányt Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere – áll abban az ügyészségi feljelentésben, amelyet a napokban tett a politikus egykori helyettese, Illés Attila. A feljelentésben Illés azt állítja, hogy az esetnek szemtanúja is volt, ám Szeidl László hiába tett korábban feljelentést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, az ügyet – Illés szerint – érdemi vizsgálat nélkül zárták le – számol be a lap.

Az mno azt írja: 2010-ben Szeidl – véletlenül benyitva Mali irodájába – tanúja volt annak, amint a polgármester orálisan kielégíttette magát egy akkor 14 éves leánnyal. A férfi szerint úgy tűnt, a kislány beleegyezett az aktusba, ugyanakkor tudott volt, hogy utcára került szüleinek Mali biztosított lakhatást. Illés Attila rámutatott: a kislány tanárai akkoriban jelezték neki, hogy a gyermekkel „valami végzetes dolog történhetett”, mert teljesen megváltozott.

Az ügyészségen Illés Attila azt is előadta – számol be a lap, hogy Mali korábban másokat is szexuális aktusra bírt rá, igaz, ezek a „segélyosztó díványra” került nők már nagykorúak voltak.

Malit egy százmillió forint elkövetési értéket meghaladó gazdasági bűncselekmény miatt is feljelentette a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészségen Illés Attila. Elmondása szerint a drávapiski polgármester rendelkezik egy céggel Dél-Afrikában, és többször hangoztatta: onnan a magyar hatóságok nem tudják visszahozni. Illés szerint Mali arra is utalt, hogy Dél-Afrikából olyan bérgyilkosokat tud Magyarországra küldeni, akik nemcsak megölik, de meg is eszik áldozatukat. Az mno bár többször is kereste, nem tudta elérni Malit.

Mali Zoltán 2006-ban lépett a politika színpadára: azzal vált ismertté, hogy rövid idő alatt Baranya megye déli részén több száz, jobbára állástalan romát léptetett be az SZDSZ-be. Ezután a párt színeiben nyert önkormányzati választást a mélyszegénységben tengődő Drávapiskin. Egy évvel később kilépett a liberális pártból, és 2010-ben és 2014-ben is függetlenként választotta újra Drávapiski. Ezután nyíltan fellépett a Provident Zrt. ellen, és feljelentette a pénzügyi szolgáltatót. Ekkoriban ismerte meg Illés Attilát, aki korábban egy biztonsági cégnél dolgozott, és jól ismerte a Provident működését. Később Illés alpolgármester is lett a községben, és Malival együtt igyekeztek börtönbe juttatni a térségben romákat sanyargató uzsorásokat. A két férfi között egy idő után megromlott a kapcsolat.

UPDATE: Mali szerint kamu az egész

A Pécsi STOP-nak sikerült elérnie az ügyben Mali Zoltánt. A drávapiski polgármester leszögezte: az egész kamu, amit a lejáratására találtak ki, nem történt semmiféle aktus az irodájában. Hozzátette: feljelentést tesz nagy nyilvánosság előtt hivatalos személy ellen aljas indokból folytatólagosan elkövetett rágalmazásért.

(via MNOBorítóképünk illusztráció!)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter