Tágra nyílnak a Pokol Kapui Pécsett

És be fogsz lépni rajta, az hétszentség!

Pontosan egy hét múlva, jövő szombaton, vagyis szeptember 10-én rendezik meg Pécsett az őszi PlayIT-szezon első állomását, a Microsoft PlayIT Show Pécs néven az Expo Centerben.

hirdetés

A legnagyobb gamer eseményen a legújabb játékokat, VR eszközöket is ki lehet próbálni, vagy a világ legkúlabb notebookját: az ASUS ROG GX700-at, ami az első vízhűtéses notebook és egy atomerőmű rajtőzik a vas mögött.

Na és persze bárki beléphet a Pokol Kapuin, hogy megküzdjön a DOOM iszonyatosan undorító, félelmetes démonaival.

doom_85b9

A pécsi Microsoft PlayIT Show-n rengeteg program lesz egyébként, sőt még cosplay verseny is. A kipróbálható játékok és  versenyek mellett híres youtuberekkel is találkozni lehet. Ott lesz a pécsi Expo Centerben Ábel Von Müller, Anett és Ancsa, DoggyAndi, IceBlueBird, a KD csapat, Nessaj, Paplovag, Sirius, Radics Peti, Unfield, Videojáték Zsolti, Walrusz, ZsDav, valamint Zsozéatya is.

Jegyet ITT lehet venni online (vagy személyesen a Laptopszalon pécsi üzletében), de ha valaki különlegesen exkluzív túrára vágyik, és még a tömeg előtt kipróbálna számos újdonságot, annak jó hírünk van: erre is van lehetősége.

További infókat az esemény Facebook oldalán találtok.

(via Gamestar)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter