Támogassa a szabad sajtót és az igazi híreket Pécsett és Baranyában!

Az OK!PÉCS ingyen olvasható, de nem ingyen készül.

Az OK!PÉCS egy pártoktól és politikától független hírmagazin, elsősorban Baranya és Pécs legfontosabb, valamint legérdekesebb híreivel. Kevesen maradtunk ilyenek a régióban (is).

hirdetés

Nem kedvel bennünket a kormányoldal, és nem kedvel bennünket az ellenzék sem, mert mi nem politikai alapon írjuk a híreket, hanem a tények mentén, pártatlanul, elfogulatlanul és objektíven,  de nem értékmentesen. Tudják ezt azok az olvasóink is, akik rendszeresen követnek bennünket,  immár közel 18 ezren.

Egyetlen forint közpénz nélkül működünk, nálunk nem hirdetnek pártok, önkormányzati vagy kormányközeli cégek, és vélhetően nem is fognak; mert ők megrendelt tartalmat akarnak cserében, mi viszont híreket írunk.

Szükségünk van azokra az átlagemberekre, a hírekre valóban kíváncsi olvasókra, akik támogatni tudnak bennünket, mert csak így tudunk tovább működni.

Köszönjük, ha Ön is segít abban (akár csak néhány forinttal is), hogy független és objektív hírekhez jussanak a pécsiek és a baranyaiak.

IDE KATTINTVA TUD SEGÍTENI ÉS TÁMOGATNI A MUNKÁNKAT! 

OK_TAMOGATAS_BANNER2

A támogatások a törvényeket betartva, de anonim módon történnek; nem lekövethető a tranzakció harmadik fél számára.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Ebben a rövid írásban igyekszünk tisztázni minden felmerülő kérdést. Ha további kérdései lennének, írjon nekünk nyugodtan.

Nekem miért éri meg, ha adok pénzt?

Négy okot mondunk erre, de számosat lehetne még. Azért éri meg Önnek, mert

Ez egy jó ügy

Jót tesz azzal, hogy támogatja az objektív (és nem politikai szimpátia alapján szerveződő) sajtót, ezzel kifejezve, hogy az Ön számára is fontos a hiteles tájékoztatás, és elutasítja az üres propagandát, a fikciókon, álhíreken alapuló, egyoldalú tájékoztatást.

Önt is érinti

Ön nélkül, kedves Olvasó, nem fog menni, nem tudjuk folytatni, ha pedig kénytelenek leszünk bezárni a szerkesztőséget, Ön is szegényebb lesz számos fontos és érdekes hírrel, amelyekről azonban tudnia kellene, hiszen akár az Ön életét is érinthetik.

A jövőt segíti

Ha nekünk segít, akkor a jövőt segíti, mert közösen bebizonyíthatjuk, hogy a szabad véleményre, az objektív újságírásra és tájékozódásra igenis van igény még manapság is. Ha tehát nekünk sikerül megmaradnunk, akkor ez talán másokat is arra ösztönöz, hogy valami újat, merészet és szokatlant hozzanak létre és értéket teremtsenek ezzel.

Büszkék lehetnek Önre

Nyer egy hálás, fiatalokból álló szerkesztőséget, akik bizonyítani fogják, hogy az érték- és információ-alapú újságírás életben tud marad Pécsett (is). Büszkék lesznek Önre a barátai és  a családja is.

Miért van szükségetek támogatásra?

Mert valóban objektív és független médiumként egyetlen politikai-gazdasági érdekkörtől sem számítunk semmire – a középenállás üzletileg nem kifizetődő. Bennünket azonban nem a politika, vagy politikai oldalak érdekelnek, hanem az olvasóink, és a minél kiegyensúlyozottabb tájékoztatásuk. Nagyon kicsi szerkesztőség vagyunk, de elkötelezettek, hiszünk a vélemény szabadságában, de a hír szentségében is.

És mi van a piaci hirdetőkkel?

Baranya megyében nem igen beszélhetünk sajnos erős hirdetői piacról, a cégek jó része a túlélésért küzd, ha pedig nem, akkor is a kommunikáció és a marketing a legutolsó, amire áldozni hajlandóak – még akkor is, ha ezt nagyon rosszul teszik. Ha pedig meg is teszik, legtöbbször nem a tények és a számok, hanem a „megérzéseik” befolyásolják őket, tisztelet a kevés kivételnek.

A tőkénk rohamosan fogy, de a lelkesedésünk nem, mert ez utóbbi kiapadhatatlan. Szeretnénk, ha a forrásaink is azok lennének (persze, ki nem örülne ennek?), de megelégednénk egy  olyan minimummal is, amiből a lap biztonsággal működtethető.

Egy online magazinnak alig vannak költségei!

Sajnos ez nem így van, mégha a lapot olvasni semmibe se kerül, a tartalom előállítása azonban nincs ingyen. Nem csak a működés és működtetés jelent folyamatosan magas költséget és kiadást, hanem a fejlesztés is.

Mennyi pénz kell?

Az összeg csak Önön és anyagi lehetőségein múlik.  1-2 ezer forintnak is pont annyira fogunk örülni, mintha milliókat kaptunk volna. A jelenlegi struktúrában évente körülbelül 7-9 millió forintra van szükségünk a működéshez.

Rendben, úgy döntöttem, segítek. Hogyan tudom ezt megtenni?

Köszönjük és hálásak vagyunk, amiért így döntött. Kérjük, KATTINTSON IDE, és máris segíthet. Vagy kattintson erre a képre:

OK_TAMOGATAS_BANNER

hirdetés

Facebook

Twitter