“Te rohadt hazaáruló szemét! Húzz a retkes francba a gyurcsányoddal együtt, te nyomorult hazaáruló!”

Ezt írta kedvesen Tiffán Zsolt, baranyai fideszes politikus, aki nagyon nekiment baloldali ellenfelének. 

Még szombaton engedett el egy posztot blogján Berkecz Balázs, az Együtt baranyai frontembere. Ebben azt írja: “Pénteken Beremenden jártam azért, hogy a saját szememmel lássam a kormány újabb menekültügyi műsorát. Nem csalódtam, egészen elképesztő háborús díszletet rittyentett Orbán és csapata a horvát-magyar határra.”

A hosszú írásban ekézi rendesen a katonákat és a rendőröket is, akik szerinte olyanokat mondanak, hogy “Hamar meg lehetne oldani ezt a problémát, magukat hermetikusan bezárnánk a sofőrfülkébe és hátulra bedobnánk ezeknek egy kis ciánkálit.”

Tiffán Zsolt rettenetesen felhúzta magát ezen a poszton, olyannyira, hogy azonnal írásba is öntötte gondolatait – a Facebookon. Azt írta Berkecznek címezve többek között, hogy “Te rohadt hazaáruló szemét! Húzz a retkes francba a gyurcsányoddal együtt, te nyomorult hazaáruló!” 

Ez egyébként a teljes poszt:

tiffán berkecz poszt

Berkecz nem sokat teketóriázott, azonnal reagált. Szerinte Tiffán hergeli a népet – a birodalmi náci párthoz hasonlóan.

– Tiffán Zsolt nyilvánvalóan méltatlanná vált az általa betöltött közfunkciók ellátására, és láthatóan nem bírják már az idegei sem az ezzel járó nyomást, ezért vádait visszautasítom, és arra szólítom fel, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből – írta sajtóközleményében.

Ez már nem az első, és nagy valószínűséggel nem is az utolsó csörte kettejük között. Legutóbb éppen egymást idiótázták a közösségi oldalon.

Valaki egyébként szólhatna Berkecz Balázsnak, hogy tényleg menekültválság van!

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Kövess minket, és Te sem maradsz le az érdekes hírekről!

Facebook

Twitter