Tiffán Zsolt jól elintézte a Siklósi Várat?

Olyannyira jól, hogy a vár felújítása nem szerepel a kormány várprogramjában 2020-ig sem. 32 vár és kastély viszont ott van! Ez a bosszú a múltkori maffiózós írásáért?

siklósi vár1

hirdetés

Hetekig rugózott mindenki Tiffán Zsolt minapi, emlékezetes posztján, amikor olyan tartalmas posztban fakadt ki az országgyűlési képviselő, mint hogy: “Közéleti kurválkodás, nüntetett előéletű firkászok, Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!!, nyalják a seggét politikai hobbitoknak”.

A fideszes képviselő akkor azt is hangsúlyozta, hogy “nem tűri el, hogy őt és társait – akik a szívüket kitették az Ős-Dráva program sikere érdekében – nap mint nap megalázzák!

“Többek között olyan politikai szereplők, akik a közéleti kurválkodáson kívül semmihez sem értenek, és semmit nem tettek még le az asztalra. Amúgy tudjuk, kik osztják az észt a megyében közülünk. Összesen két emberről van szó…Pedig nem egy pártban vannak, mégis ők osztják le a lóvét… Ha kell, a sajátjaikra törnek, csak azért, hogy mások semmit se tehessenek(((Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!!))) . Baranya, Tolna, Somogy környékén – az Ős-Drávát leszámítva – semmilyen fejlesztés nem zajlik. Manapság Kelet- Magyarország és Észak-Dunántúl több tízezer munkavállalót foglalkoztató autógyárakat, üzemeket, autópályákat épít, míg a töketlenség és a gátlástalanság uralkodik e táj felett. Táskahordozók világa lettünk, amelyben „polkorrekt” fiúk utasítanak rendre az ilyen írások miatt – fakadt ki.

Egyesek szerint meglett az eredménye a “kibeszélésnek”, most kiderült ugyanis, hogy a Siklósi Vár kimarad a kormány nagyszabású kastélyfejlesztéséből. Siklós ugyanis nincs azon a listán, amin 32 vár rajta van és csak ezeket újítják fel 2020-ig uniós pénzekből.

A város polgármestere most levelet írt Lázár Jánosnak és a térség összes országgyűlési képviselőjének – kérve a segítségüket, hogy a várat mégiscsak vegyék fel a listára.

Korábban három ütemben már végeztek felújításokat a siklósi váron, de még így is kb 40%-on áll ahhoz képest, mint amilyen volt (vagy lehetne).

(via BAMA)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter