Tiffán Zsoltban valami eltörött

Közéleti kurválkodás, nüntetett előéletű firkászok, Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!!, nyalják a seggét politikai hobbitoknak – tartalmas posztban fakadt ki a fideszes politikus.

Egyetlen mondatot sem ragadnánk ki a szövegkörnyezetből, mert vétek lenne. Ezért íme a poszt, ami arról szól: Tiffán Zsoltban végleg eltört valami. (A tovább gombra FELTÉTLENÜL kattints rá!!!)

hirdetés

Azt kívánom, hogy minél több ember vegyen részt a napokban megrendezendő biciklis túrán! Azt kívánom mindenkinek, hogy l…

Posted by Tiffán Zsolt on 2015. június 24.

 

Szerintünk a legütősebb az egészből, és talán Tiffán Zsolt őszödi beszédének is beillik az, hogy “Mindeközben Baranya, Tolna, Somogy környékén – az Ős-Drávát leszámítva – semmilyen fejlesztés nem zajlik. Manapság Kelet- Magyarország és Észak-Dunántúl több tízezer munkavállalót foglalkoztató autógyárakat, üzemeket, autópályákat épít, míg a töketlenség és a gátlástalanság uralkodik e táj felett.”

Kíváncsiak vagyunk, mit szól ehhez Lázár János, nem beszélve Orbán Viktorról, aki nem is olyan régen írta alá Páva Zsolttal élete legjobb szerződését.

Ha véletlenül, netán és esetleg nem lenne elérhető a poszt, akkor itt végig tudod olvasni. Hidd el, megéri – bár nem rövid.

tiffán poszt

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter