Tíz (10) milliárdos útfelújítás lesz Pécsen?

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata – útépítésre és -felújításra, 4 évre szóló, 10 milliárd forintos keretösszegű nyílt közbeszerzési felhívást tett közzé a Közbeszerzési Értesítőben – szúrta ki a Napi.hu. A felhívás a város által, támogatásból megvalósítani kívánt műtárgyfelújításkra, valamint forgalomtechnikai munkák kivitelezésére is kiterjed.

A részletesebb ismertető szerinti feladat

hirdetés

a város önkormányzati kezelésű belterületei burkolt és burkolatlan útjainak, kerékpárútjainak, járdáinak felújítása, útpadka- és árokrendezések, útfelújítással, út és járda építéssel

kapcsolatos előre nem tervezhető és tervezhető feladatok ellátása. Erre az évre 326 445 négyzetméter burkolt út felújítása szerepel az önkormányzat terveiben.

Ajánlatot az a cég tehet – írja a portál, amelynek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele elérte a 3 milliárd forintot, amelyből az útépítésnek és -felújításnak legalább 1,5 milliárdot kell kitennie.

Az ajánlatok beadási határideje április 3. Az értékelésnél 110 súlyszámot érnek a minőségi kritériumok és 70 súlyszámot az ár.

(via Napi.hu)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter