Több ezer méh támadja az autósokat Kertvárosban

Volt, aki még az autója közelébe sem mert menni, akkora volt a rajzás. A panelházban lakó és esetenként ott dolgozó méhész miatt van minden.

Ezúttal nem a mindent tele csináló és őrjítően hangos varjaktól kell tartaniuk a kertvárosiaknak, hanem a méhektől. Pontosabban csak a Maléter Pál utcában élőknek, akiknek akkora balszerencséje van, hogy az ihaj. A tízemeletes panelben ugyanis ott él egy méhész is, aki sokszor a lakásában pörgeti ki a mézet, az erkélyen tárolja a kellékeket és a kaptárakkal teli furgonját pedig leparkolja a ház előtt.

hirdetés

Innen pedig már nem nehéz kitalálni, hogy ahol méhész van, ott méhek is! Az egyik lakó videóra vette, ahogy több ezer méh rajzik a parkoló autók között. Borzongató!

A lakók rengetegszer szóltak már a különféle hatóságoknak, de eddig mindegyik hatóság és hivatalnok szerint a legnagyob rendben van minden, nem is léptek semmit: maradtak a méhek, a lépcsőházban elcsöppenett édes-levek és a lakásban “pörgetés”. Most úgy néz ki, hogy talán a Baranya Megyei Kormányhivatalban értelmesebb emberek dolgoznak, mint a többiben, ugyanis szerintük a méhészetre vonatkozó jogszabály éppen aról szól, hogy megvédje az embereket.

A méhész egyébként azt mondja, nincs pénze normális telephelyre és nagyon sajnálja a kellemetlenséget, amit okoz, de hát ez van!

via NOL

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter