Hátulról, lesből támadtak a baranyai polgármesterre a romák!

Jól látszik a biztonsági kamerák felvételein, ahogy hátulról az egyik férfi nekirohan és lelöki a székről, majd többen nekiesnek a földön fekvő Mali Zoltánnak.

Megelégelték az alsószentmártoniak Mali Zoltán “teljhatalmát”, a drávapiski polgármestert elérte a “nép haragja”. A PestiSrácok értesülése szerint a spontán tüntetés tettlegességig fajult, a falu határában még egy mentőhelikopter is leszállt. Nem hivatalos forrásból úgy értesült a portál, Mali Zoltán sérült meg és őt szállították kórházba – állítja a lap (PS).

hirdetés
Mali Zoltán megsérült. Mentőhelikopter vitte el.

Mali Zoltán megsérült. Mentőhelikopter vitte el.

Mintegy 300 alsószentmártoni vonult utcára, hogy a drávapiski polgármester, Mali Zoltán ellen tüntessen, aki kocsmát és trafikot is üzemeltet a községben. A helyiek szerint Mali önkényuralmat gyakorolt.

Azt gondolta, ő “a falu ura”, még azt is megmondta, ki mehet be a kocsmába vagy ki vásárolhat a trafikban. Nemrég közterületen vágott pofon egy huszonévest, mert az be akart menni a nemzeti dohányboltjába, ebből rendőrségi ügy is lett” 

– nyilatkozta a tüntetés egyik résztvevője, aki szerint megengedhetetlen, hogy a drávapiski polgármester alsószentmártoniakkal így viselkedjen – számol be a portál.

Olvasói fotó! (Forrás: PestiSrácok.hu)

Olvasói fotó! (Forrás: PestiSrácok.hu)

Az alsószentmártoni polgármestert telefonon érték el, aki azt mondta, hogy tényleg elegük van Mali ügyeiből.

Mali Zoltán feljelentgeti az önkormányzatot is, mindenkit, ok nélkül. Tényleg elege van az alsószentmártoniaknak belőle. Ma a testületi ülés meghívóját szedte le, amit én függesztettem ki, majd összegyűrte. Megkérdeztem, miért tette, aztán történt az atrocitás, a rendőröket egyébként Mali hívta ki. “

– nyilatkozta a PS-nek Budai László, Alsószentmárton polgármestere.

(via Pesti Srácok.hu, fotó: Pesti Srácok.hu)

OK_csik

UPDATE: Mali szerint egy másik polgármester és annak a családja verte szanszét

Alsóstentmárton polgármestere és annak családja, nyolcan szanaszét verték a fejemet – mondta az N1TV-nek Mali Zoltán. Mondott más érdekeset is, itt meg lehet hallgatni:

A rendőrségi közlemény szerint öten verekedtek össze a helyi italbolt előtt.

“A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 10-én 17 óra 17 perckor arról érkezett bejelentés, hogy többen összeverekedtek a helyi italbolt teraszán. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy négy férfi szóváltásba keveredett Drávapiski polgármesterével, majd bántalmazták őt.

A rendőrök az eset kapcsán előállították Alsószentmárton polgármesterét, valamint egy 37, egy 20 és 47 éves helyi férfit. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van. A Siklósi Rendőrkapitányság az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz.” – közölték a rendőrök.

OK_csik

Mali támadás

UPDATE: Hátulról, lesből támadtak Mali Zoltánra.

Jól látszik a biztonsági kamerák felvételein, ahogy hátulról az egyik férfi nekirohan és lelöki a székről, majd többen nekiesnek a földön fekvő Mali Zoltánnak. Az RTL-nek szintén ezt erősítette meg a polgármester, aki szerint azért verték meg, mert szót emelt azért, mert szerinte az alsószentmártoni polgármester, Budai László  “meglopja” a falut.

Budai viszont azt állítja, Mali terrorizálja a falut, ahol boltja, trafikja és kocsmája is van.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter