Többe kerültek az önkormányzati autók

Nem 24 millió 900 ezer forintba, hanem 31 millió 580 ezerbe került három darab önkormányzati autó – derítette ki a PécsiSTOP. Az önkormányzat ugyanis a nettó árakat közölte a sajtóval, miközben a bruttó árat kell figyelembe venni – a lap szerint. És a regisztrációs adóról még nem is tudni semmit.

Ezek alapján a pécsi polgármester brutál erős hivatali Volvója 15.425.249 forintba, még a két alpolgármester céges autója egyenként 8.090.000 forintba került a városnak.

hirdetés

Azért kellett új autókat venni az önkormányzatnak, mert a régiek szervizelése többe került, mint a tankolás. A polgámestert szállító 2007-es Hondába több mint 500 ezer kilométert pakoltak már bele, az alpolgármesterek Passatjaiba pedig közel 400 ezret.

Akit érdekelnek a rémisztő részletek a nagyon, nagyon, nagyon, nagyon elhasználódott kocsikról, az errefele olvasgasson tovább.

Az önkormányzat egyébként a hétvégén azt közölte, azért döntöttek a Volvo mellett, az a világ legbiztonságosabb autója és nem szeretnék, ha még egyszer hasonló tragédia történne, mint Toller Lászlóval 2006-ban.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter