Egyenruhában és ügyeletben lopott tököt a pécsi közteres!

Hivatalos személy ennél bénábban még sosem lopott Pécsen, nem mintha ez nagy érdem lenne. 

Azonnal kirúgták azt a pécsi mezőőrt, akit Halloween tök lopáson kaptak a napokban. A férfi a legjobb rejtőzködés díját is megnyerte, mert

hirdetés

fényes nappal, egyenruhában, ügyeletben, szolgálati autóval ment a tökért.

A szerencsétlen járőr azonnal lebukott.

A mezőőr még szeptember végén járőrözött a Keszüi-tó környékén, amikor nem tudni miért, úgy döntött, hogy a közeli tök földről visz magával pár ünnepi kelléket. Nem örülhetett sokáig a zsákmánynak, ugyanis a föld tulajdonosa épp hatalmas tökeivel foglalkozott a méteres gazban, így szépen végignézte az egész akciót és fel is vette telefonjával az egészet.

helyszin

Úgy tudjuk, a tulaj mielőtt videóra vette a mezőőr ténykedést, értesítette a rendőröket, akik nem sokkal később már az uránvárosi rendőrösön hallgatták ki a közterest és társát. A szolgálati autóból három termetes tök került elő, amit a rendőrök le is foglaltak.

– Az eset körülményeit a rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja – közölte lapunkkal a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

helyszin3

Lapunk információja szerint a Pécsi Közterület-felügyelet vezetője az érintett mezőőr munkaviszonyának azonnali hatályú megszüntetését kezdeményezte, ezért az érintett már nem dolgozik az állományban.

Társa, aki az autót vezette, éppen vizelni volt, így nem látta a lopást. Gyanútlanul ült vissza az autóba miután könnyített magán – tudta meg lapunk.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter