Toller miatt kap Volvo-t Páva Zsolt?

Az önkormányzat sajtósa szerint a biztonság volt a fő szempont a polgármesteri autó kiválasztásakor, ugyanis “senki se szeretné, ha újra megtörténne az, ami Toller Lászlóval”! Pécs egykori polgármestere egy autóbaleset következtében halt meg.

Az RTL készített anyagot arról, hogy miért éppen egy brutál erős Volvo-t kap a pécsi polgármester. Páva Zsoltot nem, de az önkormányzat sajtósát sikerült megszólaltatni, aki azt mondta, a biztonság volt a fő szempont az autó kiválasztásakor.

– A polgármester sokat utazik az országban, ezért fontos számára a biztonság, senki se szeretné, hogy megtörténjen újra az a tragédia, ami Toller László esetében. A Volvo pedig a világ egyik legbiztonságosabb autója – mondta Juha Márton.

Toller Lászlót 2006-ban érte autóbaleset, amikor Budapestről tartott Pécs felé. Az egykori polgármester 4 évig feküdt kómában, végül 2010-ben meghalt.

Mint azt az OK!PÉCS már megírta, egy 12.145.866 forintba kerülő Volvo S80 T6 AWD Summum autón járhat ezentúl hivatali idejében Páva Zsolt. Két alpolgármestere némileg szerényebb kocsit kapott: két Mazda 6-os személyében. A közbeszerzés 25 millióba került és a Schneider Autóház nyerte meg. A cég tulajdonosa egy volt fideszes önkormányzati képviselő, egyébként ismert autókereskedő.

Páva Zsolt eddig egy 2007-es Hondával járt (amit még elődje, Tasnádi Péter vásárolt meg), amelybe több mint 500 ezer kilométert már beletett.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter