Töretlen a bizalom, továbbra is hisznek Páva Zsoltban és Pécsben

Lapunk tegnapi hírére érkezett reakció a Fidesz vezérkarából. 

Tegnap foglalkoztunk azzal a témával, hogy újabb név bukkant fel, mint Páva Zsolt lehetséges utódja. Ez már nem az első, és vélhetően nem is az utolsó név, ami előkerül: Pécsett korábban igen komolyan terjedt Bódis József neve is, aki többek szerint megpályázná a városvezetői pozíciót (Ő azonban ezt cikkünk megjelenése után határozottan cáfolta). Legutóbb pedig Rákossy Balázs neve került elő, aki a Fidesz egyik meghatározó, pécsi politikusa.

hirdetés
A helyzet azonban az, és ezt már a korábbi cikkekben is írtuk, hogy a szóbeszédek (netán vágyálmok) ellenére a Fidesz elnöksége csak az EP-választás után fog dönteni a polgármester-jelöltek személyéről.

Tegnapi sztorink után pedig nem hivatalosan, de megkeresték lapunkat a Fidesz vezérkarából. Megtudtuk, Páva Zsolt és Pécs továbbra is kiemelt figyelmet , valamint bizalmat kap a kormánytól, mert mint a forrásunk mondta:

“az elmúlt pár évben százmilliárdos fejlesztés és modernizáció történt Pécsett, és folyik jelenleg is, ami nem ment volt Páva Zsolt, és egy egységes városvezetés nélkül”,

ráadásul a nehézségek, és Pécs “gazdasági értelemben terhelt múltja” (bányák bezárása, ipar bezuhanása, stb.) ellenére igen sikeres városként tartják számon Pécset – dacára az ellenzék által súlykolt kommunikációnak.

térkép

– Sikeresen működik a város, és igen komolyan tudott fejlődni is, a Modern Városok Programmal pedig még tovább fog erősödni. Páva Zsolt továbbra is élvezi a kormány bizalmát – magyarázta a forrásunk, aki – országos fideszes politikusként – napi szinten lát rá a kormány munkájára és szándékaira.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter