Tovább fokozódik a kormányzati népszavazási kampány

Ezúttal videóban magyarázza el a kormány agytrösztje, a Századvég Alapítvány, hogy mennyi hazugság terjed a kvótanépszavazással kapcsolatban. Szerintük igenis vannak kvóták, és nem csak 1294 menekültről van szó.

Most, hogy tegnap óta tudjuk, “Pécs fennmaradása és jövője a tét” a vasárnapi népszavazáson, nem mehettünk el emellett a hír mellett sem.

hirdetés

Páva Zsolt szerint Pécsre is telepítenének migránsokat, amennyiben nem győznek a NEM-ek vasárnap – OK!PÉCS

Úgy látszik, ma a vasárnapi népszavazás a legfontosabb téma Pécsen. Legalábbi erre következtetünk, mivel Páva Zsolt nem csak a Facebookján feküdt ré a témára, hanem sajtótájékoztatót is tartott. A közösségi oldalán a polgármester azt írta, hogy “A népszavazás nem pártpolitika! Arról szól, hogy mi, magyarok szeretnénk eldönteni, hogy kivel akarunk együtt élni.

Arról van szó, hogy a kormány agytrösztje, a Századvéd Alapítvány egy rövid, alig négy perces videóban magyarázza el azokat a “nyilvánvaló hazugságokat”, amelyekkel tele a sajtó és a Facebook népszavazás ügyben. Ezért szépen lassan elmagyarázzák, hogy szerintük igenis vannak kvóták, és nem csak 1294 menekültről van szó, hanem sokkal többről.

Íme a rövid, hülyebiztos videó:

Annyit mindenképpen a videó javára kell írni, hogy az eddigi, igencsak együgyű kormányzati és fideszes kampány helyett, ezúttal némileg tényszerűbb a magyarázat.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter