További kétszáz embert keresnek a pécsi Hauniba!

Így már 1300 embert foglalkoztatna a cég.

Létszámot bővít Pécs egyik legnagyobb munkáltatója, a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft – tudtuk meg a cégtől. A nemzetközi hátterű, piacvezető nagyvállalat elsősorban a fémipari végzettséggel rendelkező szakembereket keres.

hirdetés
A Hauni Hungaria pécsi gyárának tulajdonosának, a Körber Csoportnak a világ számos pontján működnek gyártó üzemei, melyek közül a pécsi telephely a második legnagyobb. Pécsett több mint 20 éve van jelen a cég, ezáltal egyike azon kevés nagyvállalatnak, amely szinte a rendszerváltozás óta folyamatosan itt üzemel.

A pécsi gyárban a tervezéstől a forgácsoláson és a lemezmegmunkáláson át az összeszerelésig a gépgyártás teljes folyamata megtalálható.

“Az egyedi gyártásból adódóan a Hauniban napról-napra új feladatokat kell megoldani, egyedi műszaki problémákra válaszokat találni.”

– nyilatkozta Dr. Megyeri János ügyvezető.

A Hauni folyamatosan bővíti a gyártókapacitását és vele együtt a munkavállalói létszámot is. Most újabb 200 embert keresnek.

„Várunk minden jelentkezőt a vállalatunknál, akik szívesen dolgoznak a jelenlegi műszaki csúcstechnológiával és élni szeretnének egy professzionális, nemzetközi vállalat kínálta, valódi fejlődési lehetőségekkel”

– foglalta össze a vállalat ügyvezetője.

A Hauni hosszú távra tervez Pécsett – szögezték le.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter