Továbbra is vita van a vasárnapi ellenzéki tüntetés körül!

A demonstráció főszervezője kiakadt, amiért egyes pártok több szónókkal is “beneveztek” a Széchenyi téri performanszba, mivel ez szerinte nem a pártokról kell, hogy szóljon. Ezért Heindl Péter behúzta a kéziféket. Közölte egyébként, hogy azt kell kitalálni, “HOGYAN” lehet leváltani az Orbán rendszert.

Rezeg a léc, fiúk! címmel szerveznek tüntetést október 23-ra, vagyis holnapra ellenzéki civilek. Bár korábban többen kiakadtak, hogy két ellenzéki tüntetés is lesz, sőt néhányan össze is vitatkoztal egymással, ez mostanra tisztázódott: csak egy buli lesz!

hirdetés

“Átmennek, összefolynak…egyesülnek” október 23-án Pécsen! – OK!PÉCS

Vagyis megint lesz tüntetés. Kérdés, hogy ez is jó buli lesz-e!?! Egyelőre ugyanis egymással veszekednek a résztvevők.

Viszont most sem felhőtlen a viszony az ellenzéki erők között. Azon kívül, hogy Orbán Viktornak “el kell húznia”, szinte semmiben nem értenek egyet. Sőt, igazából a “HOGYAN”-ra sem találják a választ, vagyis arra, hogyan tudják leváltani a Fideszt.

– Úgy gondoljuk, hogy most nem a NER-rel szemben álló demokratikus pártok versengésének van az ideje, hanem az együttműködésnek, hogy közösen léphessünk fel a jogfosztó és korrupt rendszer ellen. Sajnálatos módon a hét közepétől olyan plakátok kerültek ki a városba, amelyen az egyik párt több szónokkal is szerepel a rendezvény programján. Mint a Széchenyi téri rendezvény bejelentője és egyik szervezője nyomatékosan kijelentem, hogy a plakáttól eltérően TERMÉSZETESEN MINDEN PÁRT EGY-EGY SZÓNOKKAL FOG SZEREPELNI, nagyságától, támogatottságától függetlenül vasárnap este – közölte Heindl Péter, az esemény főszervezője, aki hozzáfűzte: – A “hogyan” kérdésre kell közösen választ találnunk. Mivel a szabadság és a demokrácia eszméje nem veszíthet, biztos vagyok abban is, hogy hamarosan meg fogjuk találni ezt a közös választ.

Ha hinni lehet a tüntetés hivatalos facebook oldalának, akkor viszont megdöbbentően kevesen lesznek a Széchenyi téren este hattól. Eddig ugyanis mindössze 45 ember jelezte, hogy biztosan ott lesz!

tüntetésokt23

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter