Trógernek nevezte Mellár Tamást az Együtt megbukott pécsi politikusa

Aki már nem is politikus. Berkecz Balázsnak az volt a baja Mellárral, hogy a professzor nem támogatja a pécsi balliberálisok polgármester jelöltjét, és erről még beszélni is merészel. De nem kímélte Tóth Bertalant sem.

Erős posztot engedett el a közösségi oldalon az Együtt volt pécsi frontembere, aki egykor hétről-hétre generálta a balhékat Pécsen. Ez viszont alig 1%-ra volt elég a választáson, ezért távozott a politikából Berkecz Balázs. Az ex-politikus most viszont nem bírta ki és egész egyszerűen

hirdetés

trógernek nevezte Mellár Tamást, amiért a pécsi professzor el merte mondani, hogy szerinte nem éppen  a legacélosabb polgármester jelölt a balliberálisok pécsi embere: Péterffy Attila.

Vélhetően ballábbal ébredhetett Berkecz, mert ugyanebben a posztban kiosztotta a pécsi Tóth Bertalant is, aki ugyebár az MSZP országos elnöke, és az MSZP-Párbeszéd tömörülés Európa Parlamenti listavezetője.

“Amikor azt látom, hogy (…) Mellár újságírói kérdésre nem cáfolja, hogy a pécsi “összellenzéki polgármester-jelölt” Puch MSZP-pénztárnok és Bánki fideszes erősember egyezségének az eredménye, és az egykori fideszes, majd ellenzéki üdvöske amúgy sem támogatná ezt a jelöltet, amikor Jávor Benedeket megelőzheti egy Tóth Berci vagy egy Szanyi bármilyen EP-listán, akkor úgy látom, hogy jól döntöttem.

Azokat sajnálom csak, akik még mindig képesek ezeknek a trógereknek,

vagy éppen a hazug és kártékony Geobbels-i retorikának bedőlni, ami kizárólag az intézményesített lopást hivatott kendőzni.” – írta ki magából egyebek mellett Berkecz.

tróger

Mint arról tegnap beszámoltunk, Mellár Tamás a 24-nek adott hosszú interjúban nem titkolta, hogy szerinte nem jó jelölt Péterrfy Attila, és egyértelműen kifejezte, hogy ezért nem is támogatja, mint polgármester jelöltet. Mellár lényegében megerősítette azt a pletykát is, miszerint

Péterffy a fideszes Bánki Erik és az MSZP-s Puch László közös polgármester jelöltje.

Az erre vonatkozó kérdésre ugyanis azt válaszolta sejtelmesen a Mindenki Pécsért Mozgalom alapítója, hogy “a személyes tapasztalatai arra indítják, hogy tovább kellene keresni a jó (polgármester) jelöltet.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter