Túlélőtippek a PEN-re

Már csak egyet kell aludni és kezdődik a három napig tartó mulatság. Tippeket, hasznos tanácsokat gyűjtöttünk össze, hogy nektek csak a zene élvezete és a szórakozás kimaxolása maradjon. 

 1. Réteges öltözet

Szombatra elég hűvöset mondanak, reméljük a meteorológusoknak nem lesz igazuk, de a réteges öltözet fontos dolog. (Nem hiába mondogatja a nagymamám is).

2. Összehajtogatható esőkabát

Kis helyen is elfér, szükség esetén csak kikapjuk az övtáskából és mehet tovább a veretés. Jobb, mint az ernyő, vagy a bőrig ázás.

3. Kézfertőtlenítő, vagy nedves törlőkendő

A rendeltetésüket nem kell részletezni, bármikor jól jöhet: evés előtt, mosdó előtt-után.

4. Zárt cipő

Nagyon sokan lesznek és jobb mint félni, mint felordítani a fájdalomtól. Egy zárt – lehetőleg bőr- cipőben kevesebb baleset érheti a nagylábujjunkat.

5. Övtáska, átvethető táska, hátizsák

Kitömött zsebbel, vagy kézitáskával öngyilkosság bulizni menni. A zsebünk tartalma a WC kagylóban köthet ki, a kézitáska simán csak kényelmetlen.

6. Együnk, mielőtt elindulunk

Költséghatékonyabb otthon megtömni magunkat, mint ezreket költeni a kajára a ZSN területén. Plusz, később üt a pia és tovább bírjuk az estét.

7. Ne szemeteljünk, vigyázzunk a rendre

Felkészültek lesznek a PEN dolgozói és felszedik a szemetet, de egyszerűbb nem eldobni a műanyag poharat és akkor hajnali egykor nem állunk bokáig a dzsuvában. A Pécsi Egyetemi Napok olyan környezetben lesz, ahol virágok, fák és bokrok is vannak. Vigyázzunk rájuk, hogy másnap is szép legyen a negyed.

8. Figyeljünk egymásra is

Természetesen orvosi segítség is készenlétben áll majd a rendezvény alatt, de figyeljünk egymásra. Ha látunk valakit, aki rosszul van, vagy elesett, hívjunk segítséget.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter