Tüntetésre készülnek a focidrukkerek Pécsen

Május 22-én, pénteken 17:00-kor szimpátiatüntetés lesz a Stadion utcában a pécsi labdarúgásért, Pécs NB I-es focicsapatáért, a PMFC-MATIAS-ért. A békés demonstrációra várják a pécsi futballért aggódókat, rajongókat, a gyerekektől a legöregebb piros-fekete szurkolókig mindenkit.

Finoman szólva is kérdéses, kap-e lincenszet a PMFC, vagyis maradhat-e a csapat az NB-1-ben. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem, de végleges döntés jövő héten lesz. Addig is, a csapat drukkerei tüntetésre készülnek pénteken – biztos, ami biztos alapon.

A résztvevők a stadion északi lelátóját vehetik majd birtokba, ahová a Szigeti úti bejáratoknál lehet bemenni. A részvételhez szurkolói kártya nem szükséges, a büfé nyitva lesz. Ez a program:

pmfc tüntetés

A tervezett program szerint a gyülekezőt követően, 17:30-tól a résztvevők megtekinthetnek egy rövid kisfilmet a PMFC-ről, majd pedig a közös ügy érdekében többen is felszólalnak egy beszéd erejéig. A régi focisták közül is sokan ott lesznek. Akik igent mondtak a pécsi focira: dr. Katzirz Béla, Kiss Sándor, id. Dárdai Pál, Koller Nándor, Köves János, Megyeri Károly, Maurer László, Toma Árpád, Bencsik Vilmos, Lőrincz Sándor, Rapp Imre és még sokan mások…
MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter

Google Plus