Tüntetésre készülnek a focidrukkerek Pécsen

Május 22-én, pénteken 17:00-kor szimpátiatüntetés lesz a Stadion utcában a pécsi labdarúgásért, Pécs NB I-es focicsapatáért, a PMFC-MATIAS-ért. A békés demonstrációra várják a pécsi futballért aggódókat, rajongókat, a gyerekektől a legöregebb piros-fekete szurkolókig mindenkit.

Finoman szólva is kérdéses, kap-e lincenszet a PMFC, vagyis maradhat-e a csapat az NB-1-ben. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem, de végleges döntés jövő héten lesz. Addig is, a csapat drukkerei tüntetésre készülnek pénteken – biztos, ami biztos alapon.

hirdetés

A résztvevők a stadion északi lelátóját vehetik majd birtokba, ahová a Szigeti úti bejáratoknál lehet bemenni. A részvételhez szurkolói kártya nem szükséges, a büfé nyitva lesz. Ez a program:

pmfc tüntetés

A tervezett program szerint a gyülekezőt követően, 17:30-tól a résztvevők megtekinthetnek egy rövid kisfilmet a PMFC-ről, majd pedig a közös ügy érdekében többen is felszólalnak egy beszéd erejéig. A régi focisták közül is sokan ott lesznek. Akik igent mondtak a pécsi focira: dr. Katzirz Béla, Kiss Sándor, id. Dárdai Pál, Koller Nándor, Köves János, Megyeri Károly, Maurer László, Toma Árpád, Bencsik Vilmos, Lőrincz Sándor, Rapp Imre és még sokan mások…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter