Tüntetést szerveznek Pécsre szombaton!

Egy magánszemély a főszervező, aki azt írja: a pécsi civilekért és a városért szervezi a demonstrációt.

Már egy Facebook eseményt is létrehoztak emiatt, ott egyelőre 25 ember jelezte, hogy biztosan elmegy a Városháza elé szombaton 18 órára.

hirdetés

A szervező azt írja:

“Tiltakozunk az önkormányzatiság megszüntetése, a városi ingatlanok állami jelzálog alá vétele, a civilek rágalmazása, a hazug kormányzati propaganda ellen. Követeljük a városvezetés azonnali lemondását!”

Bár nem írják, de vélhetően a 9,5 milliárdos pécsi mentőcsomag, illetve az egyik pécsi civil szervezettel szembeni, fideszes politikai kiállás miatt indították a tiltakozó akciót. Ez utóbbit éppen ma fogadta el és szavazta meg a pécsi közgyűlés.

Nem mernek szerződni a civilekkel Pécsen a Soros elleni kampány miatt – OK!PÉCS

Most a Nappali mondta vissza a megállapodást az Emberség Erejével Alapítvánnyal. A kocsma galériáján lett volna egy irodája a szervezetnek, de az ingatlan tulajdonosa közbelépett! UPDATE: Máris van új helye az Alapítványnak! A népszerű Nappali kocsma tulajdonosai, Szép Tamás és Felcser Dávid a hely közösségi oldán közölték, kénytelenek visszamondani a megállapodást azzal a pécsi civil szervezettel, amely a Fidesz szerint Soros György érdekei szerint munkálkodik.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter