Tuti buli lesz a pécsi gyereknap a hétvégén

Játékos vetélkedőkkel, értékes ajándékokkal, állatsimogatóval légvárral várja a kicsiket az önkormányzati tulajdonú Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. szervezésében megvalósuló nyolcadik városik gyereknap – közölték hétfőn a rendezvény gazdái.

Mint azt Páva Zsolt polgármester elmondta, bő nyolc évvel ezelőtt az önkormányzat hagyományteremtő szándékkal indította útjára a városi gyereknapot. Az azóta eltelt időszak bebizonyította, hogy érdemes volt belevágni a vállalkozásba, ugyanis az évről évre megújuló program gyerekek és szülők ezreit vonzza.

hirdetés

– Pécs elkötelezett a családok és a fiatal korosztály támogatása mellett, ez többek között a városi tulajdonú cégek, intézmények programjaiban is testet ölt – elegendő csak a családi színházi fesztiválra, a Szamárfül Fesztiválra, a Zsolnay Piknikre gondolni. A városi gyereknap azonban egy olyan rendezvény, amely időről időre újdonságokkal, más-más tematikával rendelkezik – mondta a városvezető.

A részletekről szólva Szentgyörgyi Dávid, a szervező Pécsi vagyonhasznosító Zrt. (PVH) vezérigazgatója kitért rá: a május 25-én 9 és 17 óra között az Expo Centernél zajló esemény fókuszában a képesség és készségfejlesztés áll majd. A gyerekek játékos körülmények között, az önfeledt szórakozás élményét előtérbe helyezve próbálhatják ki magukat 7+1 próbán és számos egyéb aktivitáson – a részvételhez garantált ajándékok is járnak.

Az önkormányzat és a PVH céljait segítette, hogy több szponzor mellett főtámogató is csatlakozott a program finanszírozásához.

A városi gyereknap részletes programjai IDE KATTINTVA érhetőek el.


 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter