Tvrtko lelépett Magyarországról és Washingtonba költözött!

Azt korábban is sejteni lehetett, hogy nem itthon képzeli el a továbbiakat a TV2-től igen gyorsan kipenderített médiaszemélyiség, most viszont kiderült, hogy Amerikát választotta. Sőt, egyik gyereke már a helyi kosárcsapatban is játszik.

A BLIKK kezdett nyomozásba, hogy hová tűnt el az egykor népszerű pécsi tévés.

hirdetés

Azt korábban is tudni lehetett, hogy nem akar Magyarországon maradni, szóbe került  Bosznia-Hercegovina vagy Horvátország, de feleségét még Angliába is hívták. Bár egy dokufilmjét a Duna is leveítette, miután többen azt mondták, hogy az előzetesen agyonhájpolt film csak egy nagy lufi volt – nem maradt több kétség, hogy a Vujity Tvrtko távozik az országból.

Egy Nagy Lufi volt Tvrtko leleplezős filmje? – OK!PÉCS

A műsor egy meglehetősen közismert érdekességet próbált eladni nemzeti bréking nyúzként.

A lap szerint Tvrtko Amerikában – Washingtonban – él, gyermekei ott járnak iskolába, az egyik fiának neve már egy iskolai kosárcsapat játékos listáján is szerepel. Vujity Tvrtko több ismerősét, egykori munkatársát és barátját is megkereste a lap. Egyik legközelebbi barátja annyit közölt, hogy nem mondhat semmit, volt kollégái közül pedig többen is azt állították, hogy fogalmuk sincs, hogy hol van a riporter.

Végül a riporter a Facebookon válaszolt, miszerint köszöni az érdeklődést és hamarosan válszolni is fog, de “most az egyik fiam meccséről a másikéra rohanok”.

(via BLIKK)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter