Új főszerkesztője van mától a Dunántúli Naplónak

És az összes többi napilapnak is, ami a Mediaworkshöz tartozik – jelentette be a Kiadó az MTI-nek.

“A Mediaworks folytatja a kiadó strukturális átalakítását”. A kiadó vezetői megszűntették az összevont pozíciókat, december 1-től csak főszerkesztők dolgozhatnak majd az összes megyei lapnál, akiket most nevezett ki Liszkay Gábor vezérigazgató. A főszerkesztők munkáját irodavezetők segítik – tudatta a cég közleményben.

hirdetés

Pécsett felmentették a munka alól Póré Lászlót, aki eddig a Mediaworks Regionális Üzletág igazgatója, illetve az Új Dunántúli Napló és a Tolnai Népújság főszerkesztő-kiadóvezetője volt, de távozik Nimmerfroh Ferenc eddigi felelős szerkesztő is, . December 1-től a Napló főszerkesztője Fülöp Zoltán lesz.

Fülöp Zoltán régi motoros a szakmában, Pécsett sokan ismerik.

Fülöp Zoltán régi motoros a szakmában, Pécsett sokan ismerik.

hirdetés

Fülöp nem “kívülről ” érkezik egyébként a céghez, már hosszú évek óta – több mint egy évtizede – a lapnál dolgozik, újságíróként.

A főszerkesztői cserék nem érintik a most ősszel megvásárolt Pannon Lapok Társaságával megszerzett megyei lapokat, vagyis a  Dunaújvárosi Hírlapnál, Fejér Megyei Hírlapnál, Naplónál, Vas népénél, Zalai Hírlapnál egyelőre maradnak a korábbi vezetők.

Információink szerint az új főszekesztő(k)től azt várják, hogy megrősítse a Dunántúli Napló digitális-online jelenlétét, illetve növelje – de minimum szinten tartsa – a lap mostani példányszámát. Nem könnyű feladat ez, a Napló ugyanis igen cudar adatokat produkált az utóbbi időben, és a példányszáma is rendesen leesett (20-21 ezerre, a korábbi 50-60 ezerről).

(Ex)Kollégái a Facebookon szedik szanaszét az új főszerkesztőt

Javában elindult a kurvaanyázás a közösségi oldalon is – a hír miatt. Percenként változik a kommentek minsőége és mennyisége, egyelőre eddig jutottunk (de nem fogjuk folytatni, akit érdekel, nézze meg maga):

fülöp anyázás

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter