Újabb rém tartja rettegésben Pécset, és idegesíti a kertvárosiakat!

Alsógatyában mászkál, és nem csak s.a.j.á.t.  m.a.g.á.t., hanem mident összeken a fekáliájával. Pont úgy néz ki – szemtanúk szerint, mint Austin Powers, csak az nem az erőteljes mellkas szőrzete…

Csudálatos történettel lepte meg az ovasóit a pécsi önkormányzat lapja:

hirdetés

Ürülékkenegetőt keresnek Pécsen

címmel.

Azt írják, hogy valaki nagyon nem bír magával és extrém gusztustalan módon, saját ürülékét keni el a házak falán. Elsősorban Kertvárosban aktív a kulagép, de annyira, hogy az egyik rendelőben meg is unták már a ténykedését, így:

hirdetés

20180727_103043_resized

Vagyis azt üzenték neki, hogy

AZ ÜRÜLÉKKENŐNEK ÜZENJÜK, ÉRTESÍTETTÜK A RENDŐRSÉGET, INTÉZKEDNI FOGNAK!

A rendőrség egyelőre nem tud Pécs legújabb fosóréméről – legalábbis ezt mondták a Pécsmának, de mindenképpen “intézkedni fognak” – tudatták.

Legutóbb péntek reggel látták a szar-kenegetőt Kertvárosban, akkor egy nő vette észre, hogy valami nem stimmel az alsógatyában mászkáló férfival.

Reggel nyolc körül ugyanis egy

“tohonya férfit látott totyogni, akin mindössze egy kockás alsónadrág volt. Mint mondta, először azt gondolta, hogy a férfi hasán az Austin Powers-ből ismert műmellszőrzet van, de később rá kellett jönnie, hogy az valószínűleg inkább emberi bélsár.”

Pécsen egyébként nem ismeretlenenk a “fosórémek”, legutóbb egy sokak által ismert, pszichés betegséggel küszködő kéregetőt csíptek el, aki a Városháza előtt csinálta össze a város sétálóutcáját fényes nappal. Végül a jegyző intézkedett, és a férfi bekerült egy szakintézménybe, ahol azóta is jól van, és rendszeres orvosi ellátást kap.

(via Pécsma)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter