Újabb utcai kakiló garázdálkodik a pécsi belvárosban

Ez már nem az első eset, és vélhetően nem is az utolsó.

Volt már egy rettegett kakiló ember a pécsi belvárosban, de szerencsére ő már jó kezekben van, rendes orvosi felügyelet és ellátás mellett – miután megírtuk, hogy fényes nappal fosta tele a pécsi sétálóutcát, szemben a városházával, közvetlenül az eszegető, kávézgató turisták mellett. (Akkori cikkünk után sokan ítéltek el bennünket, amiért megírtuk az esetet, de ez kellett ahhoz, hogy a beteg férfi végül megfelelő és rendszeres orvosi ellátást kaphasson, a kéregetés és koldulás helyett, amire addig kényszerítették. Cikkünk megjelenése után ugyanis a város jegyzője alapos vizsgálatot rendelt el, aminek a következménye lett az orvosi ellátás – a szerk.)

hirdetés

Most újabb eset történt, szintén a belvárosban, közvetlenül a Király utcára merőleges kis utcában, a Szent Mórban. Ezúttal egy szép, fa kaput rakott telibe valaki az éj, netán a hajnal leple alatt.

szar

Az épületben ügyvédi irodák, egy motel és egy fotóművész is tevékenykedik, de nem messze van ettől egy étterem és egy-két kávézó is.

Már Facebookon is terjed a hír, azzal a szöveggel, hogy “remélik, nem szarik rá senki!”

poszt

A Szent Mór utca egyébként korábban kedvelt utcai kakiló helyszín volt, írtunk is már róla. Csak erős idegzetűek kattintsanak tovább!!!

Így már rég fosták össze a pécsi belvárost – OK!PÉCS

Mint most. A Király utcából pont látni, érezni. Egy kávézó és egy étterem fogja közre a csudálatos parasztság legfrissebb pécsi példáját.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter