19:01: Új korszak kezdődik Pécsen!

Mutatunk valamit, amiért ezt feltétlenül indokoltnak tartanánk. Akkor is, ha minden marad a régiben.

Bármi is lesz a mai választás eredménye, bízunk abban, hogy változást hoz. Nyitottságot, nyugalmat, nyílt és őszinte kommunikációt, illetve párbeszédet. Pécsen is! Szükség lenne erre.

Ha marad a Fidesz, akkor azért (mert már nincs miért harcolni; nincs kit legyőzni; Soros sem nevet többé); ha pedig nem marad; akkor meg azért (mert már legyőzték Orbánt).

Eredetileg április 1-re terveztük ezt a rövid kis videót. Aztán inkább meggondoltuk magunkat, mert szégyeltük az egészet. Szégyeltük azt, amit mindez üzen.

Azt a kamu-kérdést tettük fel ugyanis a  járókelőknek, hogy mit szólnak ahhoz, hogy „Brüsszel” és az „ENSZ” elhatározta: 2019-től bevezetik Európában az arab számokat… (Amiket egyébként a 15. század óta használunk.) Íme a válaszok:

Bízunk abban, hogy az egybites, agyhalott és egyoldalú sulykolást a korrekt, hiteles, nyílt és őszinte tájékoztatás váltja fel, ahol mindenki számára elérhető, tényszerű információk állnak rendelkezésre. Ahol a hibákról is szabadon és őszintén lehet beszélni, mert mindenki hibázik, aki dolgozik; de ahol a sikerekről és eredményekről is, mert azok is akadnak szép számmal. Pécsen is – elég csak megnézni EZT. Egyiket sem kellene szégyelni, és mindkettőről kellene beszélni, még akkor is, ha “pozitív üzenetekkel és eredményekkel, sikerekkel” nem lehet választást nyerni.

Bízunk abban és csak remélni tudjuk, hogy mostantól új korszak kezdődik, mert ilyen brutális és együgyű kampány még sohasem volt Magyarországon, mint amilyen ez volt. Nem így és nem ezt érdemelte Magyarország!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter