Vádat emelnek a belvárosban késelő fiatal ellen

Ő volt az, aki még azt a fiatalt is megszúrta, aki csak segíteni akart azon a férfin, akit őrjöngése közben megkéselt az egyik belvárosi szórakozóhely közelében U. M. – egykori bokszoló.

Mint arról korábban már beszámoltunk, 2015. június 27-én 2 óra 45 perc körüli időben, Pécsett a Rákóczi úton egy szórakozóhely előtt egy hatfős társaság előzetes szóváltást követően összeverekedett két férfival, majd a dulakodás közben a társaságból egy fiú késsel támadt a két férfira, akik az elsődleges adatok szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A segítségükre siető harmadik férfi könnyű sérülést szenvedett, őt fejsérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

A zsaruk a késsel támadó 17 éves srácot, valamint a társait beazonosították, majd mindegyiküket el is fogták és gyanúsítottként kihallgatták.

– A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő 17 éves fiúval szemben emberölés bűntett kísérletének, míg öt társával szemben garázdaság bűntett, illetve könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta a nyomozást. A büntetőeljárást a nyomozó hatóság a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte – közölte ma a rendőrség.

Emlékezetes epizódja volt ennek a szerencsétlen történetnek, amikor a késelő fiatal apja azt bírta mondani a sajtónak, hogy igazából ketten támadtak rá a csak szórakozó hat fiúra, és most rájuk akarják verni a balhét. Az akkor készült videót ITT lehet megnézni.

(via Police.hu)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter