A választások tétjéről is beszélt Orbán Tusványoson

Tusnádfürdõ, 2017. július 22.
Orbán Viktor miniszterelnök elõadást tart a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2017. július 22-én.
MTI Fotó: Veres NándorTusnádfürdõ, 2017. július 22. Orbán Viktor miniszterelnök elõadást tart a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2017. július 22-én. MTI Fotó: Veres Nándor

A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Tusnádfürdőn, szombaton. 

A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.

hirdetés

Kiemelte: az ellenzék ezzel szemben nyíltan hirdeti, hogy le fogják bontani a kerítést, és a bevándorlókat be fogják az országba, egyet fognak érteni a bevándorlók teljes és kötelező szétosztásával,

készen állnak arra, hogy Európát átadják egy új, kevert összetételű európai jövő számára. Ez adja a választások európai tétjét

– tette hozzá.

Szintén éles határvonal húzódik az ellenzéki pártok és a kormánypártok között abban, hogy adjanak-e több hatalmat Brüsszelnek – közölte.

Emellett lesz a voksolásnak egy közép-európai tétje is – hangsúlyozta. A brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erők Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-ket – jelezte.

Orbán Viktor kitért arra is:

Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy újra erős és virágzó ország legyen,

de ha újra a globális érdekeket kiszolgáló kormánya lesz, akkor ezt a történelmi esélyt megint évtizedekre elveszíthetik a magyarok. (MTI)

Magyarország Európa jövő lehet!

Aki nem hisz az MTI-nek, és maga szeretné meghallgatni, mit és hogyan is mondott Orbán Viktor előadásában, az áldozzon erre 48 percet. A miniszterelnök szerint Magyarország Európa jövője lehet egyébként.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter