Vaterán árulja híres szelfibotját az Együtt pécsi politikusa

Berkecz Balázsnak és társainak ugyanis 190 millió forintos kampánytámogatást kell visszafizetnie, amiért nem érték el az 1%-os támogatottságot sem.

Juhász Péter, az Együtt elnöke jelentette be a napokban, hogy viszik mindenüket és még 30 évig törleszthetik azt a 190 millió forintos kampánytámogatást, amelyet most a törvény szerint vissza kell fizetniük, amiért országosan nem érték el az 1%-os támogatottságot sem. A pénzt a párt elnökségének kell visszafizetnie.

hirdetés

Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke volt, de pár héttel ezelőtt lemondott, amiért kiszivárogtatta Karácsony Gergely faszozós mondatait.

Berkecz beismerte: ő rakta ki a faszozós hangfelvételt Karácsonyról – Most mehet a levesbe! – OK!PÉCS

Az Együtt pécsi frontembere és eddigi reménysége azt mondta, csak 10 percre tette ki a saját Facebook oldalára Karácsony Gergő faszozós szavait. Karácsony a Facebookon közölte: “úgy tudta, a barátaival beszélget, őszintén” – nem hitte, hogy felveszik, amit mond.

A vasárnapi választási kudarc miatt most Berkecz is pénzzé tesz mindent: Vaterán árulja többek között híres szelfibotját is!

Ez az az eszköz, amellyel “legendás városházi videóit” készítette minden egyes Közgyűlésről, amiket hol 2, hol akár 9 percig is bent bírt maradni – mielőtt kivezették, de ezzel vette fel Kósa Lajos kalandos pécsi parkolását is, amikor a nagy kapkodásban sikerült megtörnie a kocsit a miniszter sofőrjének.

Az aukción – ami egyelőre nem áll túl acálosan – Juhász Péter és az Együtt vezetőinek aláírásával ellátott plakátra, egy Orbán Viktor elleni tüntetésen és egyéb politikai akció során használt egyedileg festett acélhordóra, és Berkecz Balázs rengeteg élőzéshez használt szelfibotjára lehet licitálni.

szelfibot

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter