A viccpárt megelőzte a Fideszt!!!

Több követője van a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, mint a Fidesznek. Sőt, minden jel szerint tényleg el is indulnak a 2018-as választáson. 

A hazai gerilla és viccpárt megelőzte a legnagyobb kormánypártot a Facebookon, ha nem is sokkal, de mégis nagyobb követői közösséget hozott össze mint a Fidesz. Persze ezt be is jelentették.

hirdetés

Most kedden az MKKP-nek 208 905 rajongója van, míg a kormánypártnak 204 522.

Mint ahogy azt is elmondták most a Népszabadság érdeklődésére, hogy elindulnak a 2018-as választásokon is.

Ha folytatódik az a politikai világtrend, amit csak trumposodásnak nevezünk itt a szerkesztőségben (ennek a lényege, hogy egyre több átlagpolgár, választó küldi el a búsba a “hivatalos” politikusokat és fordul akár extrém irányba), akkor még bármi lehet 2018-ban. Annak ellenére is, hogy rommá nyerte magát a Fidesz vasárnap, mégha érvénytelen is lett a népszavazás.

A “szőnyeg szélére” állítja-e Pécset Orbán Viktor a vasárnapi számok miatt? – OK!PÉCS

Az általános közvélekedés ellenére mi arra tippelünk, hogy nem. Pécsen ugyanis 23.595 új szavazót szerzett a Fidesz. Mutatjuk, hogyan jött ki ez a szám. Sajtóhírek szerint, komoly következményei lesznek a Fideszen belül annak, hogy érvénytelen lett a népszavazás.

Érdekes viszont, hogy a kutyapárt vicces elnöke beijedt egy interjútól, amit végül a kommentelőkre hivatkozva mondott le!

(via HVG)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter