A vízipöcsöt már nem élte túl Gyárfás!

Belebukott az új kabalafigurába, Water “vízipöcs” Willybe? Mindenesetre ma reggel lemondott a “féltve tisztelt” Magyar Úszószövetség elnöke. 

Aki még nem tudná, a Magyar Úszsószövetség – illetve a 2017-es vízes VB – új kabalifugárja, a rendkívül rusnya és ijesztő Bol-Dog, illetve hosszas tendereztetés után Water Willy és Lilly lettek. Ők itt:

hirdetés

15252592_1179609348774853_8520958739458732311_o

A gond csak az, hogy “Water Willy” pöcsöt jelent az angolban, méghozzá olyan pöcsöt, ami a víz felszínén úszkál! Kapható is számos ilyen termék:

vízipöcs

A kabalafigurákat egy mohácsi grafikus, Tatai Tibor (a fotón szakállal) találta ki és tervezte meg, viszont a nevüket (mármint a Water Willy-t és Lilly-t) nem ő adta, mivel Tatai csak Lilinek és Lalának nevezte el a figuráit. A frankó Vízi Pöcsöt az úszószövetség környékén találta ki valaki. Hogy ki, az rejtély, viszont Gyárfás Tamás a napokban még erősen cáfolta, hogy köze lenne a névadáshoz.

Úgy néz ki, Gyárfás Tamás már nem tudott ebből kijönni, belebukott a vízipöcsbe, igaz ehhez Hosszú Katinka, és számos úszó kellett, illetve egy erőszakoló Kiss László és általános iskolás szintjén “grafikuskodó”, igen kínos plakátkampány is, ami a 2017-es budapesti vizes vb-t promotálta volna. (Pedig az OK!PÉCS még ebben is segített volna!)

“Ez a pécsi férfi olyat csinál a víz alatt, hogy nem fogod elhinni”!!! – OK!PÉCS

A full bulváros-átverős cím ellenére, tényleg. És nem photoshop, amit látsz, hanem a valóság. A pécsi Róka Róbert simán megcsinálta volna a budapesti vizes VB legtutibb promó anyagát – ha felkérték volna.

Gyárfás ma bedobta a törölközőt

Az MTI-vel közölte:

“Köszönöm. 1993-ban lettem az úszószövetség elnöke. Megtiszteltetés, hogy együttműködhettem nagyszerű edzőkkel, szakvezetőkkel és csodálatos versenyzőkkel. Nagy élmény, hogy részese lehettem öt hazai rendezésű Európa-bajnokságnak, boldogság, hogy ott lehettem, amikor sikerült elnyerni a FINA világbajnokság megrendezése jogát. A legeslegnagyobb öröm pedig az, hogy már látom az újonnan épülő úszókomplexumot. Kívánom, hogy a legeredményesebb sportág mielőbbi közgyűlése a legalkalmasabb elnököt válassza meg. Ezennel lemondok, mert úgy érzem, hogy most ezzel segíthetek a legjobban.”

(Borítóképünk forrása: 444.hu/Botos Tamás)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter