Vízipókért kampányol Vujity Tvrtko

Az ismert média-celeb-műsorvezető nem kevesebbet szeretne, mint hogy a 2017-es magyarországi úszó-világbajnokság kabalaállata a Vízipók-Csodapók legyen! Ugye, Te is ezt akarod?

Tvrtko

Tvrtko még saját facebook oldalán is komoly kampányt indított ennek érdekében. Idézzük:

“A Kazanyban megrendezett világbajnokság idején bemutatott magyar kabalaállat, a Bol-dog nem nyerte el az emberek tetszését, a sajtó egyes képviselői egyenesen szörnyszülöttként vagy borzalomként emlegették. Bár voltak mentegetőzések és pártolók (kicsiben nem is csúnya), szerintem egy Bol-dog nevű puli nehezen köthető egy vizes VB-hez.

Ellenben: a Vízipók-Csodapók vízben él, furfangos, ötletes, mély magyar gyökerekkel rendelkező kis állat. Édesapáink korosztályától gyermekeinkig mindenki ismeri, hiszen a magyar televíziózás egyik leghelyesebb meséje volt 1974-től. A több tucat epizód sikerét jelzi, hogy mozifilm is készült a Vízipókból, amely a magyar emberek egyik kedvencévé vált!

A Vízipók, vagy teljes nevén Vízipók-Csodapók jelentéstartalommal bíró név, amelyet angolra és más nyelvekre is könnyen és ötletesen le lehet fordítani. Emellett a reményeink szerint minél nagyobb számban érmeket nyerő sportolóink is tudnak arról nyilatkozni a nemzetközi sajtó képviselőinek, hogy az érmük mellé kapott kabala nem csak egy egyszerű kis plüssfigura, hanem gyermekkoruk szerves része. Ettől a Vízipók HITELES, KÖNNYEN ELFOGADHATÓ ÉS SZERETHETŐ LEHET. Ráadásul megtervezni sem kell, hiszen létező szereplője a magyar mesevilágnak.

Emellett fontos szempont, hogy a Vízipók az esemény figurájaként, egyszerre modern és mégis nosztalgikus alakjaként könnyen értékesíthető, emblematikus szimbóluma lehet a 2017-es, magyarországi világbajnokságnak.

A fenti indokokkal tisztelettel javaslom a szervezőbizottságnak, hogy a világverseny kabalája legyen a VÍZIPÓK!

Ha egyetértesz velem, a megosztásoknak örülök és meg is köszönöm azokat!” – írta a celeb.

Ha te is ezt akarod, akkor ne tartsd magadban!

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter