Vona Gábor betojt a cigány polgármestertől?

Bogdán “Köcsögmentesítő” László ugyanis jelezte, szívesen vitatkozna a jobbikos vezérrel, ám utóbbi végül nem állt kötélnek.

Az egész még nyáron kezdődött, amikor Bogdán a Mandínernek adott interjút: Egyik politikai oldalnak sem leszek a ribanca címmel. Az egyébként nagyon érdekes és őszinte interjúban van egy rész, ahol Cserdi médiasztár polgármestere azt mondja:

“Tényleg felkötöm magam, ha Vona Gábor lesz a miniszterelnök. (…) Szégyen lenne olyan közegben levegőt venni, amelyben ezek a szélsőséges erők a félelmet terjesztik. Most persze mondhatják majd egyes olvasók, hogy ez a kis köcsög mondja itt a magáét, a hülyeségeit, hogy túloz; de az én életem az enyém, azzal azt teszek, amit akarok.”

Majd kicsivel később elejt egy ilyent is:

“Nem kell félnem semmitől. Kivéve a Jobbikot. (…) Egyik nap verem a talpam, másnap meg ölelni akarlak…? Ezt még Cserdiben, a krumpliföldön sem esszük meg. Elzárkózni viszont még Vona Gábor elől sem zárkózom el. A Heti Válasz keresett meg nemrég, hogy leültetnének vele egy vitára. Benne vagyok. Leülhetünk, beszélhetünk. Valamikor szeptember elején.”

A Heti Válasz most viszont megüzente, hogy bár először úgy tűnt, nincs akadálya a vitának, hosszú egyeztetés után sem állt kötélnek Vona Gábor, nemet is mondott végül. Így nem lesz páros interjú.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter