Vujity Tvrtkot rázta a hideg, amikor megtalálta a TITKOT!

Erőteljes promózásba kezdett a napokban a köztévéhez igazolt Tvrtko, aki azt ígéri, döbbenetes titkot fog leleplezni, ami a trianoni békszerződéshez kapcsolódik.

Mint írja, “rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal.

hirdetés

Kérdezhetikek, hogy miért? NOS, EZ A KÖNYV TITKA! Megnézitek?”

A népszerű riporter azonban még tovább csigázza a hangulatot:

13315443_1033576820045164_2048086237774253104_n

“Fényképemen a Galerie de Cotelle, a hely, ahol 96 éve aláírták a trianoni békeszerződést, a diktátumot, amely megcsonkították Magyarországot. 8 nap múlva jön a film, viszont már most elkezdődött a tömeges találgatás arról, hogy miről szól majd valójában a műsor. Látom az indulatokat, érzelmeket és látom az értelmes vitát is.

Vannak, akik a közkeletű legendát említik, mely szerint a szerződés valamikor lejár a terület pedig visszajár, van aki arra tippel, hogy távolkeleti területeket mutatok, megint mások feltételezik, hogy önmagában az egyetlen eredeti példány megmutatása a szenzáció. A legvadabb cím pedig egyenesen így szólt: “Tvrtko újrarajzolja az országhatárt!” Ez utóbbi amúgy már csak azért sem lehet igaz, mert az a szörnyű szerződés már nincs is érvényben…

Tudjátok, maga a Trianon Múzeum alapítója mondta nekem, hogy sokan fájdalmasan keveset tudnak Trianonról. Bevallottan szerettem volna változtatni ezen és a megközelítésen is. Az, hogy már most ekkora -vitákkal is tarkított- párbeszédet váltott ki egy még be sem mutatott film, NEKEM MÁR MEGÉRTE! – írja.

Akit érdekel a TITOK, az június 4-én, 19:30-kor kapcsoljon a DunaTV-re.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter