Wolfie bombát dobott a rajongók közé

wolfie poszt

Bár ezt tán még ő maga sem gondolta volna, amikor a Punnany Massif fontembere Szaniszló Ferenc Világpanoráma című műsorának egyik epizódját megosztotta a közösségi oldalán. Elképesztő reakciók, elképesztő kommentek, parázs vita folyik azóta is. 

hirdetés

Wolfie ezt a videót osztotta meg a közösségi oldalán az alábbi szöveggel: “Halovány fogalmam sincs (mint ahogy sokunknak, mégis szeretünk okoskodni róla), hogy mi az igazság de nagyon érdekel a dolog és próbálok minél többet megtudni róla. Elég érdekes gondolatmenet. Az igazi butaság(szerintem) ha nem foglalkozunk ezzel a kérdéssel.Csak kérdés,hogyan?”

Szaniszló Ferenc ebben a műsorban nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy leleplezze azt, hogy “Kinek az érdeke, hogy Európát menekültáradattal ostromolva fölforgassa? Ki pénzeli s szervezi a népvándorlást? Honnan szedik szerencsétlen menekültek a dollár s euró ezreket a költséges vándorláshoz, utazáshoz? Miből fizetik az embercsempészeket? Miért éppen most, miért éppen idén, 2015­ben árasztják el ilyen feltűnő méretekben, ilyen folyamatosan a menekültek más földrészekről Európát? Ami történik, ez az egész népvándorlási őrület egy kiválóan szervezett és végrehajtott gazdasági, pénzügyi művelet része, eszköze.”

Úgy tűnik, Wolfie posztja kiverte a biztosítékot – mármint azoknál, akik egyáltalán ismerik az egykor szebb napokat látott tévés személyiség munkásságát.

wolfie poszt2jó

 

A Punnany frontembere egyébként finoman leoltja a dühödten kommentelőket, sőt azt is leírta, hogy “elege lett abból, hogy bizonyos körökben ez és ehhez hasonló dolgokról tabu beszélni,véleményt formálni nyilvánosan….”. Mindezek mellett ez a pár sora teszi fel az i-re a pontot:

wolfie poszt3

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter