Youtube-ra kerülnek a pécsi bolti tolvajok

Van egy pécsi Youtube csatorna, ahol nem viccelnek, bolti lopásokat rögzítő felvételeket töltenek fel, hogy elvegyék a kedvüket a tolvajoknak. Egyelőre működik a dolog – mondja a csatorna gazdája.

„Zsolti már pénteken rákészült a hétvégére. 1 doboz Natural Power potencianövelő büszke tulajdonosa lett. Lányok és asszonyok rettegjetek, már Zsoltinál is áll a cerka!!! 😀 Amúgy a fiatalember gyakran fellelhető a vásárcsarnok és a konzum környékén is. Ne így szerezz hírnevet magadnak!” – ezzel a szöveggel került ki a legfrissebb videó a csatornára. A felvételen az látható, hogy egy igen terebélyes fiatalember ellop valamit a polcról, majd angolosan távozik. A filmecske elején kimerevítették a képet és megmutatták az elkövetőt. (Mi ezt nem mutathatjuk meg személyiségi jogok miatt – a szerk.)

hirdetés

tolvaj2

A youtube-csatornán nem ez az egyetlen ilyen videó, összesen hat bolti lopásról készült filmet hoztak nyilvánosságra. Felvettük a kapcsolatot a Polisz Pécs csatorna tulajdonosával, aki elmondta, hogy egy ismerősének a boltjairól van szó és egyszerűen annyit akarnak elérni ezzel, hogy meggátolják a lopásokat.

– Abban bízunk, hogy eljut a tettesekig is a videó, akik a jövőben már nem látogatják az üzletet. Visszatartó ereje mindenképpen van a módszernek, mert a továbbiakban már nem próbálkoznak. Bosszantó, ha kilopják a hasznot egy tisztességes üzletből – magyarázta a férfi.

Azt is megtudtuk, hogy eddig még nem akartak feljelentésekkel foglalkozni, de mostanra telt be a pohár, már felvették a rendőrséggel a kapcsolatot és a feljelentést meg fogják tenni.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter