Zavar az erőben: Mellár nem támogatja a baloldal pécsi polgármester jelöltjét

És ezt elmondta a 24.hu-nak is. Szerinte ugyanis Péterffy Attiláról nem derült ki, hogy a legjobb jelölt lenne. Ám van ennél meglepőbb is az interjúban, ott ugyanis Péterffyről úgy beszélnek, mint “Bánki Erik és Puch László” közös jelöltjéről.

Már korábban is lehetett érezni, hogy Mellár Tamás nem igen szimpatizál a baloldal pécsi polgármester jelöltjével, akit nem is tart jónak és felkészültnek – derül ki egy mai cikkből. Hosszú interjút adott ugyanis a 24-nek Mellár Tamás, és ebben a cikkben számos döbbenetes állítás van, mármint ami Pécsen érdekes lehet. Nézzük is sorban.

hirdetés

Mellár nem támogatja Péterffy Attilát

Ez világosan kiderül az interjúból, aminek az elején Mellár arról beszél, hogy meg lehetne verni a Fideszt a városban, “de azért ahhoz, hogy ott valóban nyerni lehessen és valódi változásokat lehessen elindítani, mert ez két különböző dolog, valódi ellenzéki összefogásra lenne szükség. És olyan polgári jelöltre, aki mást szeretne csinálni, mint ami eddig zajlott.”

24: Jelölt van.

Mellár: Egy jelölt van, az MSZP, a DK és a Momentum által állított jelölt.

24: Jól érzékelem, hogy nem állna be mögé?

Mellár: Ebben a formában biztosan nem. 

Mellár aztán tovább magyarázza, és azt mondja, meg kellene győződni arról, hogy Péterffy valóban jó jelölt-e, tényleg akarják-e az emberek, mert ez most nem biztos. Sőt, egy későbbi kérdésre azt válaszolja, attól tart:

hirdetés

“megint egy olyan embert ültetünk oda (mármint a polgármesteri székbe – a szerk.), aki nem az embereket, hanem más érdekeket néz, akkor nem fogunk haladni semerre.”

Péterffy a fideszes Bánki Erik és az MSZP-s Puch László polgármester közös jelöltje

A lap egyértelműen rákérdez erre, és tény, egy ideje már megy erről a sustorgás Pécsen, erről mi is írtunk már.

24: (…) A városi pletyka arról szól, hogy Péterffy Attila polgármesterjelölt-jelölt Puch László MSZP-pénztárnok és Bánki Erik fideszes képviselő egyezségének az eredménye.

Mellár: Mondjuk úgy, a személyes tapasztalataim arra indítanak, hogy tovább kellene keresni a jó jelöltet. Olyan jelöltet támogatnék, aki más irányt képvisel.

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter